1.52x30m autós ablakfólia

1.52x30m autós ablakfólia

Előnyök: 1. hő elutasítás-ez segít megvédeni a napsugárzás, és az autó belsejében kényelmes is hűvös. 2. ne érték-UV és solar thermal, csinos, és a fakulásnak. Film, mint a fényvédő autó, és tartani az utastéri új tartós használata napernyők. 3.Privacy-Film hozhat létre egy...

Csevegj most

Termék részletek

advantage

2290


0399


25100

most sellable

Előnyök:


1. hő elutasítás-ez segít megvédeni a napsugárzás, és hogy az autó belsejében kényelmes is cool.

2. ne érték-UV és solar thermal, csinos, és a fakulásnak. Film, mint a fényvédő autó, és tartani az utastéri új tartós használata napernyők.

3.Privacy-Film hozhat létre egy rejtett belső tér, a kémprogram-blokkoló, ez védi a személyes, titkos .rövid idő, ez növeli a nehézséget a lopás.

4. robbanás próba-ablaküveg repülő törmeléket személyi sérülést okozhat, és kopogásgátló és erős tapadás tehetséges rendszeres Ablakfóliát elkerülhetők a balesetek az üveg megsebesített

5. bőr gond-ultraibolya sugárzás is okozhat bőrelváltozások, míg magas - minőségi ablakfólia több mint 99 %-a az UV elutasítás kell levágni.

6. kényelmes és magas biztonsági ablakfólia jelentősen csökkentheti a nap, a hó és a kemény vakító fény forrásból (például éjszakai jövő autó fényszórói) termelt, kényelmes és biztonságos vezetés.

7. mentés olaj, magas minőségű ablakfólia blokkolja a legtöbb, a szoláris hő a kocsiba, ez gépkocsi légkondicionáló terhelés csökkentésére és a tüzelőanyag-hatékonyságának javítása.

8. könnyű leválását---cserélhető könnyen nyomtalanul, tiszta víz stick, üveg, tükör és valamennyi nem porózus sima felületű megújításáról. A termékek eltávolítása után van nem maradékot.

9. biztonságos és a nem-szagú, nem mérgező, környezetbarát.


company informationcertificate

Reevoo warehouse package


Hot Tags: 1.52x30m autó ablak fólia, Kína, gyártók, szállítók, gyári, társaság, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:Anti Glare Auto ablakfestés Következő:Fekete anti-vakító fény Solar üveg ablakfólia

Vizsgálat