rólunk

Reevoo ipari Fabric CO., Ltd. az egyik szakmai PVC ponyva andamp; Nyomtatás a média cégek Kínában. Mi található Hangzhou város, amely egyike a legszebb városok Kínában, és ez mind Shanghai kikötőtől és Ningbo Port.Our hatalmas kapacitás lehetővé teszi, hogy szolgáltatás tengerentúli épület, a mezőgazdaság, a Transporting reklámipar, stb.

Voltunk már sikeresen így ponyvaborítók andamp; Rugalmasidő-Banner nagyszámú és különböző célokra, mint például a teherautó vonatkozik, kiterjed, medence bélés, árnyék vitorlák, sátor, felfújható játékok, napellenző, Flex, Banner, nyomtatás fórumon és stb. Őszinte ügyfeleink bizalmát Reevoo is segít a kiegészítők, mint a szalagok, horgok, fűzőlyukak és szükséges kis cucc.

Mi már vesz "minőségi első, vevő Legfelsőbb" mint mi elvét. A tartomány és a tapasztalatok folyamatosan növekszik, ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Tovább, hogy Ön-val egy olyan széles körű kíváló is, hogy a termékek egyedi cége, ők is tervezhető felvenni a neve cégembléma és a részleteket, hogy maximalizálja a hatását.

Üdvözöljük a csatlakozzon hozzánk és legyen őszinte működő partnerünk.


Miért válasszon minket?

1) 3Meters samplefree, A4-es méretű minta ingyenes kiszállítással.

2) Providingone-stopservice, frominquirytodelivery.

3) Usinggoodrawmaterialforallourproducts!

4) Ourprofessionalsalesteamandamp; technicalproductiondepartmentcansupply

youwhatyouinquiry.

5) Wehavestrictqualitycontrolsystemtoensurethatthequalityofeachproductsfromusqualified! SGS, ISOcertificatesapproved.

6) további mennyiséget szeretne rendelni, akkor kap jobb árat.

8) a minőségi probléma történt a termelésből, mi vállaljuk a felelősséget, enjoyagoodreputationathomeandabroad.