Akvakultúra-mezőgazdasági mezőgazdasági üzem

Akvakultúra-mezőgazdasági mezőgazdasági üzem

A tengeri tetvek, különösen a Lepeophtheirus salmonis és a különböző Caligus fajok, köztük C. clemensi és C. rogercresseyi, mind a tenyésztett, mind a vadon élő lazac halálos fertőzését okozhatják. A tengeri tetvek olyan ektoparaziták, amelyek táplálják a nyálka, a vér és a bőr, és migrálnak és reteszelnek a vadon élő bőrre.

Csevegj most

Termék részletek

Reevoo most sellable

Application fish

canvas farm fishcanvas fish farmcanvas PVC fish


A tengeri tetvek, különösen a Lepeophtheirus salmonis és a különböző Caligus fajok, köztük C. clemensi és C. rogercresseyi, mind a tenyésztett, mind a vadon élő lazac halálos fertőzését okozhatják. A tengeri tetvek olyan ektoparaziták, amelyek a nyálkahártya, a vér és a bőr táplálékai, valamint a vadon élő lazac bőrére vándorolnak és reteszelődnek a szabad úszás, a planktoni nauplii és a kopepodid lárvák során, amelyek több napig is fennmaradhatnak. A nagymértékben lakott, nyílt nettó lazacfarmok rendkívül nagy koncentrációjú tengeri tetveket hozhatnak létre; a nagyszámú nyílt hálót tartalmazó folyótorkolatokban kitéve számos fiatal vadon élő lazac fertőzött, és ennek következtében nem éri el a túlélést. A felnőtt lazac túlélheti egyébként a tengeri tetvek kritikus számát, de a tengerre vándorló kis, vékony bőrű lazac nagyon sérülékeny. A kanadai csendes-óceáni parton a rózsaszín lazac lazán által kiváltott halálozása néhány régióban általában 80% felett van.


Reevoo factory.jpg


PVC ponyva anyagunk:


PVC tarpaulin.jpg


pool standard design.jpg


Előnyünk:


eco.jpg


frame.jpg


outlet and inlet.jpg

package.jpg

Bármilyen érdeklődő pls szívesen lépjen kapcsolatba velünk:


reevoo@reevoo.net.cn

Hot Tags: akvakultúra mezőgazdasági mezőgazdasági tartály, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vállalat, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:Macska hal és garnélarák hordozható tó használata Következő:Ponyvás hal farm tartály

Vizsgálat

You Might Also Like