Magasfrekvenciás műanyag ponyvás hegesztőgép sátraspánt vászonra

Magasfrekvenciás műanyag ponyvás hegesztőgép sátraspánt vászonra

Hot Sale Pvc ponyva műanyag hegesztőgép, nagyfrekvenciás hegesztőgép ára, PVC szövet nagyfrekvenciás ponyvás hegesztőgép CE.

Csevegj most

Termék részletek

pvc hegesztőgép.jpg

Magasfrekvenciás műanyag ponyvás hegesztőgép sátraspánt vászonra

Leírás:

Modell RV3000Sseries
Max. bemeneti teljesítmény 5KVA
Feszültség Egyfázisú 50Hz, 220V10%
Frekvencia 27,12 MHz 0,5%
Lehűlés Léghűtés
A levegő követelménye 6 bar
Hegesztési szélesség 20mm-50mm
Hegesztési sebesség 0-6m / min
Tanúsítvány CE
Hegesztőasztal hossza 6 m-ről 54 m-re *
Padlóigényes 950 mm x 6000 mm, 5,7 m2 (standard)
Súly 780 kg (6 m standard)

● A hegesztési asztal standard konfigurációja 6 méter. A tábla modul hossza 3 m.


● Szabadalmaztatott ötlet - HF kombinációja és folyamatos mozgás.


● Opcionális táblázathossz.


● Sima és tökéletes kimenet.


● Nagy sebesség.


● Alacsony energiaigény.


Főbb jellemzői

1, intelligens PLC ember-gép interfész operációs rendszer, léptető vagy szervo motor hajtás használatával. Automatikus séta, pontos hely, mozgó anyagok és gépek nélkül. Készített egy közös, szép varratokat, nem ráncokat, no kés és India. Hegesztősebesség akár 5-10 méter / perc.

2, A gép folyamatosan csatlakoztatható a nyomóvonal olvadékához, majd az olvadékhossz szabadon testre szabható. Az európai szabványos nagyfrekvenciás oszcilláló négyszögletes doboz, hogy hozzájáruljon nagyobb, stabilabb. Gép a C típusú szerkezethez,
3, Nagyfrekvenciás hegesztőgép, amely nagyfrekvenciájú NL5557 szikravédelmi rendszerrel van felszerelve, hogy megakadályozza a nagyfrekvenciás hegesztési formák károsodását. Nagyfrekvenciás hegesztőgép membránszerkezet hegesztési idő, az anyagvastagság szerint különböző szabadon beállított, nagyfrekvenciás, precíziós állítható teljesítmény kimeneti méret.
4, nagyfrekvenciás hőlégballon készítő, film képernyő nagy frekvenciájú varrógép nagyfrekvenciás vászon hegesztőgép, nagyfrekvenciás hegesztőgép membránszerkezet, nagyfrekvenciás vászon, autós vászon hegesztőgép.

Sorozat A folyamatos RV hegesztő egy vadonatúj HF hegesztő berendezés, amely egy egyedülálló folyamatos HF hegesztési elméleten alapul.


Alapjában véve a HF hegesztési technológia kihasználja az elektronikus cső önugró reakciót, hogy nagyfrekvenciás elektromos mezőt hozzon létre a felső és alsó elektródák között, a hegesztőanyag (poláris műanyag) molekuláris felmelegítéséhez az olvadásig, majd hegesztéshez a hegesztés nyomása alatt fej.


A folyamatos RV hegesztő, amelynek a hegesztőfej folyamatosan mozgatja a nyomvonalvezérelt főgépet, a hagyományos átmeneti HF hegesztő hátrányát leküzdve lehetővé teszi a hosszú távolságú hegesztést, különösen tíz méteres hegesztéssel és nagyméretű hegesztőanyaggal a jobb sebesség és minőség.


Jellemző pályázók: Reklám Flexibilis és Banner, Housetop Ponyva, PVC-membrán medence, Membrán játék és nagyméretű PVC-membrán műanyagok az építészetben.

ponyvás hegesztőgép.jpg

HF hegesztőgép.jpg


7 Reevoo industry.jpg

Lépjen kapcsolatba velünk:

Reevoo Industry Co., Ltd.

Tel: 0086-571-23281868

Fax: 0086-571-23281899

E-mail: reevoo@reevoo.net.cn

Web: www.reevooindustrial.com

www.reevoo.en.alibaba.com

WhatsApp: +86 13958057388

Hot Tags: nagyfrekvenciás műanyag ponyva hegesztőgép sátor sátor vászon, Kína, gyártók, beszállítók, gyártók, nagykereskedés, termékek
Egy pár:nem Következő:nem

Vizsgálat

You Might Also Like