Magas hő elutasító hang próba ablak üveg Film

Magas hő elutasító hang próba ablak üveg Film

Hogyan kell telepíteni a Step 1 tiszta film a windows alaposan 1 teáskanál baba sampon 1 gallon palackozott víz keverékével. Fontos, hogy segítségével a megoldás nem könny baba sampon és palackozott víz a megfelelő pH-t és a végső tisztaságot biztosít a projekt. Soha használ akármi...

Csevegj most

Termék részletek

Hogyan kell telepíteni a film


1. lépés
Tisztítsa meg a windows alaposan 1 teáskanál baba sampon 1 gallon palackozott víz keverékével. Fontos, hogy segítségével a megoldás nem könny baba sampon és palackozott víz a megfelelő pH-t és a végső tisztaságot biztosít a projekt. Soha ne használjon olyan tisztítószert tartalmazó ecettel vagy ammónia tisztítsa meg a film vagy a windows, mivel ez károsíthatja a film.


2. lépés
Vágott egy darabot a film 1 inch szélesebb és hosszabb, mint az ablak, azt tervezzük, hogy fedezze 1 hüvelyk.


3. lépés
Spray a ablak bőkezűen ugyanezzel az oldattal, használt, hogy tisztítsa az ablakok. Tartsa a megnedvesített kezét a megoldás, hogy megakadályozzák elhagyása ujjlenyomat-a film.


4. lépés
Két darab átlátszó szalag segítségével távolítsa el a biztonsági mentés a film. Miután egy arasznyira vagy úgy, a film ragasztó hátlap van kitéve, a film Permetezzük be a. A nagy darab szükséged lesz egy segítő tartani szennyezik a film, a háttér eltávolításakor.


5. lépés
Kezdve a csúcson, helyezze a ragasztó oldalán a film, az üveg és a munka az utat le az ablakot. Úgy helyezzük el, a film középpontjában, az üveg és a spray a megoldás. Rakli minden buborékok, hogy az ablak széle 2 centi. Tartsa a felület nedves a megoldást, így a rakli húzza át, hogy könnyen film.


6. lépés
Segédprogrammal kés segítségével vágja a film. Hagy egy 16/1-es határ szélén, a film, és az ablak között.


7. lépés
Respray, a film és a rakli, buborékok a felszínre. Buborékok lesz képes-hoz menekülés a térben, a film és az ablak széle között.


8. lépés
A film ragaszkodni, 30 percen belül meg kell kezdeni, és általában meggyógyítja a 1 nap.


Mi van, ha a termékek minden a törés?

A termékeinket csomagolt általában habbal cartons.which azt jelenti, a csomag elég erős ahhoz, hogy győződjön meg arról, hogy minden összeomlik, a szállítás során nem károsítja a cafr ablakfólia árnyalat. Azt találtuk, hogy ez a minőségi probléma, ha mi visszatérítés, vagy küld Önnek egy újat.


Ha azt szeretné, hogy minél több részleteket, kérjük forduljon bizalommal az alábbi keretben.

 

Frissíteni fogjuk az ár és a termékek, Üdvözöljük a aKérjetek, a legutolsó ár és katalógus.

 

25100

Reevoo PET P

Reevoo PET certificate PReevoo warehouse package


Hot Tags: magas hő elutasító hang próba ablak üveg fólia, Kína, gyártók, szállítók, gyári, társaság, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:Hő elutasítás ablak színezés Film Következő:Anti Glare Auto ablakfestés

Vizsgálat