Kajak fedél Kenu fedél

Kajak fedél Kenu fedél

A Kayak / Kenu fedél, a klasszikus kiegészítőkkel, nagy teherbírású burkolatot kínál, amely extra tartósságot és minden időjárási védelmet nyújt. A kajakhoz / kenuhoz teljesen vágva illeszkedik, hogy extra hely maradjon a kiegészítők számára, például evezők, mentőmellények, stb. Nagy szilárdságú poliészter szövet az extra tartóssághoz, szövet ...

Csevegj most

Termék részletek

PE AND PVC TARPAULIN

Reevoo Industry


A Kayak / Kenu fedél, a klasszikus kiegészítőkkel, nagy teherbírású burkolatot kínál, amely extra tartósságot és minden időjárási védelmet nyújt.

A kajak / kenusok teljes egészében illeszkednek, így további hely marad a kiegészítők számára, például evezők, mentőmellények stb.

Nagy szilárdságú poliészter szövet az extra tartósság érdekében, szövet bevonattechnika a maximális víztaszító képesség érdekében és minden időjárási védelem érdekében.

A maximális víztaszító képesség és az időjárás elleni védelem érdekében a legjobb, ha a kajakot / kenut fedéllel fejjel lefelé vagy oldalán tárolja, hogy a víz ne kerüljön be a cipzárba, amelyet nem a tetőfedéshez terveztek.


TARPAULIN

pe covertarpaulin for truckTARPAULIN COVERCANVAS TARPAULIN

PVC truck cover

PE TRUCK COVER

201706201526247662959


Hot Tags: kajak fedél kenu fedél, Kína, gyártók, szállítók, gyár, cég, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:PE kajak fedél UV-védő kenu fedél Következő:UV védelem Hajóponyva Red Cover

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet