Laminált PE ponyva teherautó fedeléhez

Laminált PE ponyva teherautó fedeléhez

3. Biztosítsa a fényáteresztést. Az új típusú hőszigetelés használata után nem lesz bevonatszennyezés. A vízálló réteg anyaga PE védőfóliával rendelkezik, amely ugyanaz a védőfóliával. Elkerült a fólia csökkent fényáteresztő képessége által okozott veszteség. 4. Erős öregedésgátló ...

Csevegj most

Termék részletek


HTB12j2ubQfb_uJkHFJHq6z4vFXa5

Reevoo Industry

PE Tarpaulintruck coverTARPS

PE TARPSPE


3. Biztosítsa a fényáteresztést. Az új típusú hőszigetelés használata után nem lesz bevonatszennyezés. A vízálló réteg anyaga PE védőfóliával rendelkezik, amely ugyanaz a védőfóliával. Elkerült a fólia csökkent fényáteresztő képessége által okozott veszteség.


4. Erős öregedésgátló képesség. Vízálló réteg a gyártási folyamatban, hogy csatlakozzon az ultraibolya szűrőhöz, inhibitorhoz, az alacsony hőmérsékletű termékekhez - 50 ℃ nem törékeny, nincs repedés, nincs edzés, nem öregszik a nyári napsugárzás alatt, a hatóságok észlelése, PE szőtt szövet, A PE ruházat élettartama legfeljebb 10 év lehet.


5. Könnyű súly, könnyű súlyú, PE szövésszövet gyártója, könnyen kezelhető. Növelje a napfényt 1-2 óra, lerövidítse a növények növekvő ciklusát, a PE szövött ruhát is megtakarítja a munkaerőt és a kiadásokat.


6. Zöld, környezetbarát és szennyezésmentes. A gombanövények ültetésénél a hőmegőrzés nem okoz gombafertőzést, a termékeket újrahasznosíthatják és újra felhasználhatják.


PVC ponyva:


PVC Tarpaulin _

PVC TARPAULIN FACTORY.pic_hd


Bármilyen érdeklődő pls szívesen lépjen kapcsolatba velünk:


reevoo@reevoo.net.cn

Hot Tags: laminált ponyvás teherautó fedéllel, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vállalat, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:Ponyva teherautó fedeléhez Következő:Nagy teherbírású teherautók

Vizsgálat

You Might Also Like