BAGASSE TÁBLÁZAT

- Feb 14, 2020-

RV BAGASSE TABLEWARE1


Cukornád étkészlet A gyorsan növekvő cukornád, mint a bambusz, a rágcsálós fű családjáról származik. A' a' a világ legfontosabb nyersanyag-forrása. A' a rostos része hátrahagyott, az úgynevezett bagasse.


Általában a bagasse egy hulladék, amely elégett. Cégünknél a&# 39 cukornád-étkészleteiben különösen kemény rostot egyenletes pépré őrlik, amelyhez vizet és természetes kötőanyagot adnak hozzá. új innovatív termékeket eredményez összehasonlítható kettős értékekkel.


És emellett fákat nem kell megvágni! A cukornád-edények fehérek, elegánsak és könnyűek, miközben továbbra is robusztusak.Ezért még nehéz ételekre is alkalmasak.Vannak vízállóak is.Az olajnak és zsírnak ellenálló.Megfelelő mikrohullámú sütőhöz és hűtőszekrényekhez, mint pl. 90 ° C-ig hőálló.

A hamburger dobozok tányérai, tálak és luchjai megfelelnek az EN13432 szabvány követelményeinek a garantált komposztálhatóság szempontjából. Ez kifejezetten azt jelenti, hogy minden termék 100% -ban komposztálható és biológiailag lebontható.

anyagi információ:

  • Anyag: 100% -ban természetes cukornád rostpép, egészséges és egészségügyi használatra.

  • Nem mérgező: akár magas hőmérsékleten, akár savas / lúgos állapotban sem szabadul fel mérgező anyag vagy rend, 100% -os biztonság az élelmiszerekkel való érintkezéskor.

  • Mikrohullámú: biztonságos mikrohullámú sütőben, sütőben és hűtőszekrényben történő felhasználáshoz.

  • Biológiailag lebontható&erősítő; Kompostálható: 100% -ban biológiailag lebontható két hónapon belül, a hulladékok széndioxiddá és vízbe bomlanak, a BPI tanúsítja.

  • Újrahasznosítható: megújítható; újrahasznosítás papír készítéséhez; csökkenti a kőolaj-alapú anyagok igényét.

  • Víz&erős; Forró: 248 ℉ / 120 ℃ forró olaj és 212 ℉ / 100 ℃ meleg vízálló.

  • Sima és kiváló szilárdság; kazlazható; szivárgásmentes; a szegélyvágás elhagyható a körvonalakhoz.


Egy pár:Szállítás több konténer PVC ponyvás készletből Következő:PVC ponyva tekercsek az indiai piacon