Vízálló vászon ponyva

Vízálló vászon ponyva

Hagyományos stílusú, vízálló vászon ponyva Tan 18OZ, egyszeresen töltött pamut kacsaból. Ezeket a ponyvákat Indiából importálják és viasszal dolgozzák fel, hogy vízállóak legyenek. A varratok és a szegélyek kétsorosak, varratok, a sárgaréz szögek pedig két láb távolságban (60 cm) vannak elhelyezve ...

Csevegj most

Termék részletek

PE AND PVC TARPAULIN

Reevoo Industry

PVC POLY COVERPVC POLY TARPPVC TRUCK COVERWHITE PVC TARP

PE TARP


TARPAULIN COVERCANVAS TARPAULINHagyományos stílusú, vízálló vászon ponyva Tan 18OZ, egyszeresen töltött pamut kacsaból. Ezeket a ponyvákat Indiából importálják és viasszal dolgozzák fel, hogy vízállóak legyenek. A varratok és a szegélyek kétsorosak, varratok, és a sárgaréz szögeket két láb (60 cm) távolságra erősített fülekben helyezzük el (kérjük, vegye figyelembe: bármilyen 4 láb méretnél a hurkok csak a sarkokban vannak elhelyezve). A nyomtatott vászon súlya 18oz.

Természetes anyagból készült, ezek a kemény ponyvák lélegzőek; kérjük, ne feledje, hogy minimális mértékű zsugorodás akkor fordulhat elő, ha a vászon ponyva különböző hőmérsékleteknek van kitéve. A vászon ponyvát vízkezelés után újra kell kezelni, hogy megőrizzék ellenálló tulajdonságaikat.


201706201526247662959


Hot Tags: vízálló vászon ponyvák, Kína, gyártók, szállítók, gyár, cég, nagykereskedelem, termékek
Egy pár:Nehéz súlyú ponyva Következő:PolyTarpaulins

Vizsgálat

You Might Also Like